REFERENSSIT / Aures eläinlääkärit

AURES IHO- JA KORVAELÄINLÄÄKÄRIT

CASE: Suunnitella visuaalinen ilme uudelle korva-ja ihosairauksiin erikoistuneelle eläinlääkäriklinikalle. Kyseessä asiantuntijoista koostuva yritys, joten visuaalisen ilmeen halutaan olevan tyylikäs, selkeä ja asiallinen. “Veikeyttä saa olla, mutta hempeilyä vältettävä.”

TEHTÄVÄNI: Yritys on uusi, joten aiempaa visuaalista ilmettä ei ollut. Olen suunnitellut tämän visuaalisen ilmeen: logon, värimaailman, typografian, kuvakkeet sekä kuvamaailman yrityksen omistajien toiveiden pohjalta. Valitsin pääväriksi siniseen taittavan vihreän, joka viittaa klinikkamaailmaan, mutta viestittää myös parantamista, raikkautta sekä laatua. Valkoinen väripaletissa tuo kokonaisuuteen raikkautta ja musta kontrastia. Lisäväreiksi valittiin balansoiva harmaa sekä pehmeyttä kokonaisuuteen tuova persikkaiseen taittava hiekan sävy.

Logoon valittiin tunnushahmoksi sympaattinen Aures-koira. Aures on labradorinnoutaja, sillä tämän rodun edustajat ovat iho- ja korvaeläinlääkäriklinikan vakioasiakkaita. Olen lisäksi suunnitellut visuaalisen ilmeen heidän uudistettavalle nettisivulle ja toteutin heille myös brändikuvauksen.
Aureksen logo
Pyöreät logot esimerkiksi sosiaalisen median kuvakkeiksi tai tarroiksi

<< TAKAISIN PORTFOLIOON – – – SEURAAVA CASE >>