KURSSIT

LÖYDÄ SISÄINEN SOTURISI!

Tanssin, luovuuden ja myönteisen minäkuvan vahvistamisen workshop

Perjantaina 7.8.2020 kauniissa Loviisassa klo 17 eteenpäin (tarkka aikataulu tulossa myöhemmin)

TÄMÄ WORKSHOP ON SINULLE, JOKA HALUAT:

-Viettää ihanan kesäpäivän tanssin, luovuuden ja kuvauksen parissa

-Hellittää itseä rajoittavista ajatuksista

-Saada elämään lisää hyvää energiaa ja iloa

-Lisätä itsesi rakastamista

-Vahvistaa luovuutta ja sisäistä voimaasi

-Saada kauniita kuvia itsestäsi

SISÄLTÄÄ:

-Liike-/tanssitunteja

-Luovaa kirjoittamista

-Joogaa/mindfullnessia

-Soturi- moodiin orientoitumisen (sis. myös kasvomaalit)

-Valokuvaussession (vaatteilla tai ilman)

-Parhaat kuvat sinusta digitiedostoina (5kpl)

Et tarvitse aiempaa kokemusta mistään yllä mainituista. Workshopin kesto arviolta yhteensä 3-4h (riippuu kuvattavien henkilöiden määrästä).

Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu nyt: info@annikamiettinen.com

KURSSIN VETÄJÄT:

Susanna Karvinen, freelancer tanssitaiteilija Loviisasta

“Työkseni ohjaan kaiken ikäisille tanssia, teatteria ja joogaa sekä esiinnyn erilaisissa produktioissa. Olen koreografi, maskeeraaja-kampaaja sekä ilmaisun opettaja. 
Tanssi ja liike on minulle luontainen kanava ilmaista itseäni ja tapa pitää huolta hyvinvoinnista. Inspiroidun herkästi ja yhdistelen työssäni rohkeasti eri elementtejä. Luovuus on tärkeä osa minua ja tapani hahmottaa maailmaa jossa elän. Loviisan rauha luo loistavat puitteet hiljaiselle ajattelulle, josta kumpuaa monet taiteelliset visioni.”

Annika Miettinen, freelancer valokuvaaja Helsingistä

“Olen kuvannut tuhansia ihmisiä ympäri Suomea ja maailmaa. Minua kiehtoo se erityinen yhteys, jonka pystyy parhaimmillaan luomaan kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa. Palkitsevinta on, kun kuvattava tulee kuvaukseen ilmoittaen, ettei koskaan onnistu kuvissa ja lähtee kuvauksesta haltioituneena, miten kerrankin hänestä tuli kivoja kuvia. Luovuus monissa eri muodoissa on ollut tärkeä osa minua lapsuudesta saakka. Se on omalle hyvinvoinnille välttämättömyys. Olen vuosien varrella vetänyt erilaisia projekteja, valokuvannut, näytellyt, maalannut, tanssinut ja kirjoittanut. Vuonna 2014 teimme ystäväni kanssa eheyttävää valokuvausta sekä luovaa kirjoittamista yhdistelevän projektin ja taidenäyttelyn Minusta tuli kokonainen. Se oli upea kokemus ja odotankin innolla, että pääsen tässä workshopissa jälleen näiden asioiden pariin.”

Tämä workshop järjestetään kauniissa Loviisassa ja luonnon välittömässä läheisyydessä. Sään salliessa workshop pidetään osittain ulkona ja osittain sisällä Villa Veltheimissä. Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta, yläikärajaa ei ole. Lisätietoja saat ilmottautumisen yhteydessä.

Saavu viettämään kanssamme upea päivä! Lisäinfo & ilmoittautumiset: info@annikamiettinen.com

Löydät meidät myös instagramista: @soturiworkshop